Vrienden Concertkoor Breda | Concertkoor Breda

Vrienden van het koor

Bent u na het bezoeken van één van onze concerten enthousiast geworden over ons koor en denkt u erover vaker te komen luisteren? Dan kunt u zich aanmelden als ´Vriend van het Concertkoor´.

U bent dan verzekerd van twee goede plaatsen in het gereserveerde vriendenvak en wij betrekken u bij bijzondere activiteiten van het koor. U wordt al vriend voor 20 euro per jaar.

U kunt zich aanmelden bij de penningmeester van de Stichting Vrienden Concertkoor Breda: dhr. J. Johannisse, Hertog Hendriklaan 6, 4817 JV Breda (j.johannisse@hetnet.nl). Het banknummer voor het betalen van uw Vriendenbijdrage is NL14 INGB 0006442993  t.n.v. Stichting Vrienden Concertkoor Breda.

‘De stilte van het slotakkoord… Ik weet nooit of ik dan moet lachen of huilen, dat geeft zo’n intens gevoel van geluk’ (Bram, vriend van het koor)